OPNIEUW CYCLOCROSS OP TWEEDE KERSTDAG IN NORG

cyclocross-2e-kerstdag-067Na het succes van vorig jaar wordt er dit jaar op Tweede Kerstdag door het Wielercomité Norg opnieuw een cyclocross georganiseerd. De wedstrijden worden gehouden in de Langeloërduinen en voert grotendeels over het vroegere motocross-circuit. Het parcours, waarover de deelnemers vorig jaar laaiend enthousiast waren, zal in grote lijnen hetzelfde zijn als vorig jaar.
cyclocross-2e-kerstdag-128Deze week zal het parcours zoveel mogelijk bladvrij gemaakt worden door een aantal cliënten van Zorginstelling De Zijlen, waarna in het weekend een groot aantal vrijwilligers het parcours gaan uitzetten.
De wedstrijden beginnen 26 december om 11.00 uur met de Elite/Beloften (met daarbij de plaatselijke favoriet Bart Barkhuis) en de Amateurs. Om 12.00 uur zijn de Masters 40+ aan de beurt, terwijl om 13.00 uur de Junioren en Nieuwelingen van start gaan.

cyclocross-2e-kerstdag-100De dag wordt om 14.00 uur afgesloten met de start van de Elite/Beloften/Amateur Vrouwen, alsmede de Junior Vrouwen en Nieuwelingen Meisjes.
Evenals vorig jaar zullen er ook weer een 3 tal Japanse deelnemers aan de start verschijnen.
Kortom het belooft weer een mooi fietsspektakel te worden in de bossen van Norg.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *