Op Fietse-arrangement voor businessclubs, fietsvrienden, wielerclubs en ondernemers

De Brinkhof, Kop van Drenthe Op Fietse en Beweegdorp Norg organiseren op vrijdag 5 oktober 2018 het ‘Festival Op Fietse’. Gedurende de dag staan er veel verschillende activiteiten op het programma, zoals mountainbike– en biketrial clinics voor de schooljeugd, een fietsschool voor het testen van e-bikes, mountainbikes en scootmobielen, georganiseerde fietstochten en entertainment.

Speciaal voor businessclubs, fietsvrienden, wielerclubs en ondernemers bieden we een mooi arrangement aan. We starten met een motivatie– en inspiratiespeech van voormalig wielrenner én meesterknecht Gert Jakobs, waarna je op pad gaat op je gewone fiets, de mountainbike of de racefiets.

Bij terugkomst is er de mogelijkheid om te douchen, een netwerkborrel en entertainment door de Bike Brothers. Na een fijn warm buffet verzorgt Gert Jakobs een presentatie, waarbij hij met praktische, aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang laat zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie.
Op de volgende pagina vind je het complete programma, inclusief tijden en prijzen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 oktober aanstaande via info@beweegdorpnorg.nl.

Programma:
13:30 uur: Motivatiespeech door Gert Jakobs
14:00 uur: Fietstocht naar keuze
16:00 uur: Ontvangst door Bike Brothers
Gelegenheid tot douchen
Netwerkborrel
17:30 uur: Aanschuifbuffet
19:00 uur: Presentatie Gert Jakobs

De kosten voor bovenstaand arrangement,
inclusief koffie/thee en vijf consumpties,
bedragen € 45,00 per persoon.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *