Onuitputtelijke verwondering tijdens Worteldagen

Het thema is ‘Onuitputtelijk’ maar kan net zo goed Verwondering zijn. De studenten die deelnemen aan de dertiende editie van Worteldagen laten de bezoekers van de voorstelling immers vooral in verwondering achter. Soms met een grote glimlach, dan weer met een passende boodschap, maar ook zo nu en dan vertwijfeling en verbazing.

Op de eerste dag trokken vele groepen wandelaars en fietsers door Norg en directe omgeving onder leiding van een gids om per route steeds vier voorstellingen te zien. Diverse routes waren volgeboekt. De locaties lopen uiteen van een doodgewone tuin, een stukje bos, een garage, de opslag van bouwmaterialen, een oude schuur, een vennetje, een tuinhuisje en nog veel meer…

De studenten (ook internationaal) zijn afkomstig van diverse kunstopleidingen en hebben verschillende achtergronden, waardoor ook hun voorstellingen of installaties van elkaar verschillen. Vandaag en morgen zijn de Worteldagen nog te bezoeken. De start van elke route – met vertrek om de tien minuten – vanaf Kunsterf Norg aan de Brinkstraat. Vanmiddag vanaf een uur en vanavond vanaf half acht.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *