ONTHULLING NIEUWE ZITBANK DOOR WETHOUDER AUWEMA TIJDENS EERSTE BANKJESOCHTEND IN NORG

Vimage3image1anmorgen vond op het grasveld voor de Brinkhof de eerste bankjesochtend in Norg plaats. Hierbij onthulde wethouder Reint-Jan Auwema als starthandeling een nieuw model zitbank. De bankjesochtend is een initiatief van Nextdoor Norg in samenwerking met gemeente Noordenveld en Zorgboerderij Prins.

Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers werd het nieuwe model zitbank in gebruik genomen door twee vlaggen te verwijderen. Het ontwerp komt van een student van de Design Academy Eindhoven; Daan Rodie. De bank is gemaakt en geplaatst door Zorgboerderij Prins uit Donderen. De zitbank is deze zomer te vinden voor de Brinkhof. Mogelijk dat dit nieuwe model zitbank op meer plekken in het buitengebied worden geplaatst. Wie daar suggesties voor heeft kan deze doorgeven aan Jan Otte van Nextdoor Norg.

image2Jan Otte over Nextdoor Norg “Nextdoor is een gratis en besloten buurtapp voor inwoners van Norg. Via de app kan je oppas regelen of bijvoorbeeld zoeken naar je weggelopen huisdier. We houden deze bankjesochtend omdat we graag met inwoners in gesprek willen komen.” Het was gezellig, helaas was er miezerregen.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *