Oktobermaand Kindermaand in Museum Havezate Mensinge

Tijdens Oktobermaand Kindermaand kunnen kinderen in het weekend de hele maand oktober (gratis!) op bezoek bij musea, theaters en andere culturele plekken in Drenthe. Ook Museum Havezate Mensinge organiseert gratis activiteiten voor kinderen. Op 20 en 27 oktober van 14.00 – 16.00 uur kunnen kinderen onder begeleiding van hun ouders op zoek naar de schat van Mensinge, kabouters zoeken en vetbolletjes maken voor de vogels.
Zoek de schat van Mensinge! Er is een schat verstopt in het museum. Kinderen kunnen samen met hun vriendjes, papa en mama of opa en oma op pad om de schat te vinden. De allerkleinsten kunnen op zoek naar kabouters die zich hebben verstopt in het museum.
Vogelvoer maken. Lekker vet! De winter komt er weer aan en voor de vogels is voldoende eten vinden dan niet zo gemakkelijk. Welke vogels vind je in het Mensingebos en wat eten vogels eigenlijk? Kom ook gezellig vetbollen maken en verwen de vogels in je tuin.
De activiteiten zijn gratis, maar opgeven voor het vetbollen maken is verplicht, we hebben namelijk beperkt plek. Opgeven kan via info@mensinge.nl

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *