Norg krijgt deze zomer een Buurtcamping

Kleinschalig en op een unieke locatie. Buurtcamping Norg is een feit. Kunsterf Norg aan de Brinkstraat heeft haar achtertuin beschikbaar gesteld voor een buurtcamping van  5 tot en met 7 juli.

De Buurtcamping richt zich vooral op inwoners uit Norg en directe omgeving die niet echt op vakantie kunnen maar daar wel zin in hebben. Beweegdorp Norg staat borg voor de organisatie en wordt daarbij geholpen door Welzijn in Noordenveld, de Boerenbusiness Club, Kunsterf Norg, de Brinkhof en vrijwilligers. Afien Baving is projectleider van Beweegdorp. ‘Ik heb er ontzettend veel zin in. De Buurtcamping kent een landelijk aansturing en wil mensen uit de buurt bijeen brengen voor ontmoetingen om zo bij te dragen aan een beter buurt- en dorpsgevoel. De eerste aanmelding is alvast binnen. Geef je snel op, want we kunnen maar een beperkt aantal tenten plaatsen. We willen De Buurtcamping kleinschalig houden.’

Zoals het hoort op een goede camping komt er ook een mooi animatieprogramma. De kosten voor deze minivakantie bedragen € 25 per tent en € 25 per persoon. Kinderen tot 12 jaar, vrijwilligers en mensen met een kleine beurs kamperen gratis. Er komen geen verdere kosten bij, ook voor eten en dergelijke wordt verzorgd. Aanmelden via of even bellen met 06-37430610. ‘het wordt een weekend om te genieten, te ontmoeten met lekker eten en drinken,’ zegt Afien Baving.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.