Norg gaat weer hardlopen op Koningsdag! – Doe mee met de 1-2-3-4 mijl op 27 april 2015

cross norg 2013 096Dit jaar staat de viering van Koningsdag in Norg in het teken van sport en bewegen. Dat heeft de organisatie van de 1-2-3-4 mijl, de Oranjevereniging Norg, Loopgroep Norg en Beweegdorp Norg doen besluiten de handen in een te slaan. Samen organiseren zij op Koningsdag weer een hardloopfestijn in het centrum van Norg.  Rondom de kerk en de Brinkhof zal een parcours uitgezet worden, waarop je naar keuze 1, 2, 3 of 4 mijl kunt lopen. De allerkleinsten lopen 1 mijl in een aparte run. Meer informatie hierover volgt later nog in de Norger Courant.

Gratis training

Ter voorbereiding op dit festijn organiseert Loopgroep Norg vanaf zondag 26 maart 6x een speciale training. De start is om 09:30 uur bij de parkeerplaats tegenover de Norgerberg en deelname is helemaal gratis. Kinderen trainen onder leiding van Karen Wijers en volwassenen mogen kiezen; meedoen met de kindertraining (samen met hun kind) of aansluiting bij de bestaande loopgroep onder leiding van Willem van der Woude.

Beste hardlopers, dit is een uitstekend moment om je loopschoenen weer uit de kast te halen! Gratis trainen op zondagochtend en een mooi doel om naar toe te werken. Om een beetje een idee te krijgen van de belangstelling, vinden we het prettig dat je je van te voren aanmeldt bij Afien Baving (projectleider Sportimpuls Beweegdorp Norg) via of 0592-613213. Maar … bedenk je op zondagochtend dat je wel zin hebt om hard te lopen, kom dan gerust langs zonder je komst aan te kondigen!

 

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.