Mooie 19e editie Feest4Daagse

img_3825img_3833Een groot aantal Norgers en mensen uit omliggende plaatsen heeft weer vier dagen lang genoten van de activiteiten tijdens de Feest4Daagse. Enig smetje waren kleine ongeregeldheden op de onderdag en zaterdagavond. Overigens veroorzaakt door mensen van buitenaf. Klaarblijkelijk scheppen sommigen er genoegen in om het plezier van anderen te verpesten. Het maakt het succes van de 19e editie van de Feest4Daagse er echter zeker niet minder om.
img_3788img_3784Lange tijd was het spannend wie de traditionele Vierkamp zou gaan winnen. Eigenlijk was het tot het laatst toe niet echt duidelijk wie de winnaar zou worden, maar uiteindelijk ging het tussen de favorieten Suffers & Bluffers en het tream van Tap Fit. West Side werd derde. Het team van Suffers & Bluffers behaalde over de diverse spellen twee punten meer dan de nummer twee en werd winnaar van 2017. Gefeliciteerd.
img_4011img_3997Complimenten voor bestuur en vrijwilligers van de Feest4Daagse voor de mooie dagen in Norg voor jong en oud. Voor velen kunnen de vakanties nu beginnen. In totaal hebben volgens de organisatoren van het sport en spelgedeelte zo’n vijfhonderd mensen aan de diuverse onderdel;en meegedaan. Er was dan ook voor jong en oud van alles te doen; van een fietstocht, darten, klaverjassen en biljarten tot een loopfietsrace voor de allerkleinsten. Elke avond was er live muziek.

img_3828img_3831Niemand minder dan George Baker was de afsluitende act van de Norger Feest4Daagse 2017. En het werd natuurlijk een feestje met de bekende nummers als Una Paloma Blanca en Little Green Bag. Elke avond goede bands en daaraan voorafgaand sport en spel voor jong en oud zijn de succesvolle onderdelen van de Feest4Daagse die elk jaar begin augustus in ieder geval een deel van Norg in z’n greep houdt.
img_3771img_3776De Vierkamp werd dus gewonnen door Suffers & Bluffers met Tap Fit op de tweede plaats en West Side als goede derde. De andere teams eindigden als volgt: 4) Eenige Team 5) Fire Birds 6) Coxie Brothers 7) HFC Haarlem 8) (gedeeld) Peno en Desperados 10) Natte Slak 11) TZN en 12) Team10.
Een van de nieuwe onderdelen was Te Land Ter Zee en In de Lucht op de zaterdagmiddag voor de jeugd en zaterdagavond voor de Vierkampers. Even leek er bij dit spel een grote verrassing in de lucht te hangen door het sterke optreden van het Eenige Team, maar in de laatste ronde wist Tap Fit toch nog de winst te pakken in de finaleronde van Te Land Ter Zee en In de Lucht.
img_3774Het talrijke opgekomen publiek kon in het zonnetje genieten van spektakel. Water, behendigheid en snelheid zijn steevast elementen die in de smaak vallen. Zo ook deze avond. Er waren hier en daar wel wat gewonden te melden, omdat er schaafplekken ontstonden. De finaleronde moest daarom verplicht met schoeisel aan worden gedaan. Elke avond speelden een paar teams het rode draad spel. Er waren onder meer optredens van Partyband TOF, DJ OLaf, coverband Switch, The Euro’s en Papa di Grazzi.

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *