Molenduinbad Norg beloond met Gouden Zeepaardje

 

molenduinbad1Onlangs vond in Utrecht in “De Fabrique” de ZwembadBranche Dag plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. Zeker ook doordat de dag feestelijk werd afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards: de Gouden Zeepaardjes.

De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Allemaal mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest?

Gouden Zeepaardjes 

Binnen elke categorie kon je kans maken op een award: een Gouden Zeepaardje. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie werden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen. Dit betekent dat uiteindelijk de klanten hebben bepaald wie de winnaar is geworden. Zo’n 150 zwembaden en zwemscholen hebben hieraan meegedaan. molenduinbad2

Molenduinbad Norg

Bezoekers van Molenduinbad Norg hebben ook massaal een positieve review geschreven. Met een gemiddelde score van 8.8 won Molenduinbad Norg de categorie: Beste Accommodatie t/m 100.000 bezoekers. Dit is een mooie opsteker voor het onlangs gerenoveerde zwembad. Manager Joost Veenema is erg in zijn nopjes met deze mooie award: “Dit is de beste waardering die je kunt krijgen. Een rechtstreekse beoordeling door onze gasten en dan met zo een hoge score, dat is geweldig. Een prachtig compliment voor al onze medewerkers, ik ben erg trots op ons team”.

Winnaars ZwembadBranche Awards 2017 

 • Zwembad van het jaar tot 100.000 bezoekers per jaar: Molenduinbad Norg
 • Zwembad van het jaar tussen 1000.000 -200.000 bezoekers per jaar: Laco zwembad
  Borne
 • Zwembad van het jaar meer dan 200.000 bezoekers per jaar: Sport- en evenementencomplex Merwestein
 • Openluchtbad van het jaar: Zwembad Mounewetter
 • Onderdeel recreatie, fitness, wellness: Zwembad vakantiepark De Krim Texel
 • Meest klantvriendelijke accommodatie: Zwembad Mounewetter
 • Zwemschool van het jaar: Spetterclub Tiel
 • Zwemlesteam van het jaar: Spetterclub Tiel
 • Persoonlijkheid van het jaar: Dirk Bouma Bad Hesselingen Meppel

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *