Metamorfose Zaak vol Smaak Slagerij Huisman – Slagerij omgetoverd tot moderne belevingswinkel

 

img_5578“Van plafond tot vloer, alles gaat we veranderen. We hebben er goed over nagedacht, maar het is nodig om te vernieuwen”, zegt slager Arjan Huisman. “De huidige inventaris is achttien jaar oud en we zitten hier zelf ook  al weer veertien jaar. De winkel was toe aan een nieuwe uitstraling.”

Arjan Huisman: “De klanten zullen na de verbouwing bij binnenkomst een mooie eigentijdse vitrine zien met onze producten, maar er komt ook meer werkruimte, zodat we beter kunnen laten zien wat we doen. De zaak krijgt meer de uitstraling van een belevingswinkel. Passend bij deze tijd.”

Op 17 februari gaat de huidige winkel dicht en op 7 maart moet de slagerij annex winkel weer open zijn voor de klanten. In de tussentijd gaat de verkoop vanuit een noodwinkel gewoon door. “We blijven dus gewoon open. De verbouwingswerkzaamheden worden dan ook uitgevoerd door specialisten. Dat is allemaal perfect op elkaar afgestemd”, aldus Huisman.

De inrichting wordt efficiënter en meer passend bij de huidige werkzaamheden. Natuurlijk blijven de reguliere slagerijwerkzaamheden de boventoon voeren, maar er is inmiddels met succes ook een maaltijdenservice opgezet. Om die maaltijden te maken is ook de nodige ruimte nodig. De gevarieerde maaltijden (puur natuur en zonder conserveermiddelen) worden aan huis bezorgd, maar zijn ook af te halen in de winkel.

Overlevingspakket

Voor de periode dat de verbouwing plaats vindt heeft De Zaak Vol Smaak Slagerij Huisman met zijn team een zogeheten overlevingspakket samengesteld voor slechts 25 euro.

Dit pakket bestaat uit:

1 pond rundergehakt

1 pond speklapjes

1 verse worst

4 gehaktballen

4 slavinken

1 droge worst

4 kuikenbouten

4 kipschnitzels

Dit gehele pakket voor slechts 25 euro!

 

De maaltijden die Slagerij Huisman twee keer per week maakt, zijn zonder meer gevarieerd en passen bij de seizoenen. Voor bezorging van maaltijden op dinsdag moeten mensen hun bestelling uiterlijk op zaterdag doorgeven. Een bij bezorging op vrijdag dient de bestelling uiterlijk op  woensdag te worden doorgegeven. Dat kan via  telefoonnummer 0592 – 612322 en via e-mail: . Natuurlijk kunnen de maaltijden ook in de winkel worden besteld.

Week 7 bezorging op vrijdag 16 februari (onder de noemer ‘Gure dagen, wel lekker eten!’)

Witlof-gehaktschotel

Erwtensoep met roggenbrood en spek

Boeuf bouguignon met wortel en puree

Aardappelpuree met kerrie, prei en grof gehakt

Chinese-koolstamppot met kipfilet

Chili con carne

De maaltijden kosten € 5,75 per stuk.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *