Les Fleurs d’Amour doet mee aan VBW Flowercup 2014

De bloemistenvakvereniging VBW voor het eerst de VBW Flowercup, een landelijke vakwedstrijd. Via drie regionale voorrondes zullen de winnaars bepaald worden, de eerste zes deelnemers van elke regio gaan door naar de landelijke finale. De deelnemers aan regionale voorrondes hebben allemaal een opdracht op dezelfde basis van steekschuim gekregen. Het thema is ‘Kleurrijke kerst’, de vorm en afmeting van de opdracht zijn vrij.

Vier bloembindsters van Les Fleurs d’Amour zullen mee strijden in de regio Noord. Het zal een enorme uitdaging worden de volgende ronde te bereiken met een aantal van 55 deelnemers. Van Les Fleurs d’Amour Zuidlaren strijden Jelma Oosting en Marchien van den Berg mee, vanuit Les Fleurs d’Amour Norg, Marja Vogt en vanuit Les Fleurs d’Amour Roden, Mariëlle Koops.
Alle ideeën worden al wekenlang voorbereid en uitgevoerd en de spanning begint al aardig toe te nemen bij de bloembindsters. Op woensdagavond 15 oktober – tijdens een VBW vakavond – worden in de Euroborg te Groningen alle arrangementen getoond en de uitslag bekend gemaakt. Na de wedstrijd worden de ingestuurde arrangementen in de winkels van Les Fleurs d’Amour ten toon gesteld.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *