Koningsdag in Norg, Een en Veenhuizen

Terwijl de Koninklijke familie in de ochtenduren Koningsdag viert in Groningen, maken ook Norg, Een en Veenhuizen zich op voor een mooie feestdag. De festiviteiten in Norg beginnen om 13.00 uur aan het Oosteind. Zwaneveld en De Baander zijn dit jaar de organisatoren van Koningsdag in Norg. De Oranjevereniging heeft helaas nog geen nieuw bestuur kunnen vormen, maar zal de activiteiten op Koningsdag wel ondersteunen. Toon je ondernemerschap op DE VRIJMARKT of laat je behendigheid zien met DE KINDERSPELLETJES. Er komt deze middag EEN CLOWN naar Norg, met een speciale ballonnen act! En natuurlijk zijn DE RANJAKOE, DE SUIKERSPINKRAAM en verschillende SPRINGKUSSENS aanwezig op deze feestelijke dag. Bovenstaande activiteiten, samen met optredens van DJ APPIE, zorgen voor veel vertier op Koningsdag in Norg.

In Een kan men vanaf 14.00 uur terecht in en om MFA De Schans! Dus trek je mooiste oranje outfit aan en kom rennen, spelen en springen! Toegang is natuurlijk gratis.
Vanaf 16.00 uur zal de band ‘Room 2 Roam’ (met daarin oud-Eenster Caroline Ploeg) in de dorpshuiszaal deze Koningsdag 2018 met leuke muziek ondersteunen.

Op het terrein van Sportpark Achter de Molen van voetbalvereniging Veenhuizen, is er vanaf 13.30 uur een goed gevuld programma voor jong en oud. Voor de jonge avonturiers is er de knipkaart, hiermee kunnen kinderen tot 12 jaar deelnemen aan verschillende activiteiten. Waaronder ponyrijden, knutselen, geschminkt worden en lekker springen op het springkussen. Daarnaast is voor de jeugd die van een beetje uitdaging houd en tegen een stootje kan een stormbaan!
Teams uit Veenhuizen en omstreken gaan tegen elkaar strijden tijdens de Spectaculaire Zeskamp!! De krachten worden gemeten tijdens het Sumo-voetbal, een spannende escaperoom, een heftige race over de stormbaan en nog een aantal andere spannende spelelementen!
’s Avonds is er feest! Met live muziek verzorgd door de band “Ideaal”. Er mag uiteraard gedanst worden! Wees welkom en wij hopen u te zien op 27 april, zodat we er met elkaar een gezellige dag van kunnen maken!

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *