Jaarlijkse Uitvoering muziekvereniging “De Vooruitgang” – Norg

Zaterdag 17 maart 2018 vindt weer de jaarlijkse uitvoering van muziekvereniging “De Vooruitgang” uit Norg plaats. Niet alleen zullen alle secties van de muziekvereniging (drumband, jeugdorkest en harmonieorkest) een bijdrage leveren aan het programma met als thema  “Wieger wordt wakker”.  Ook de blazersklas leerlingen van OBS de Hekakker uit Norg, die onder begeleiding van Wim Stalman de afgelopen periode hard geoefend hebben, zullen hun bijdrage leveren aan het programma. Deze leerlingen hebben in korte tijd op een eigentijdse manier kennis gemaakt met verschillende blaasinstrumenten en zullen alleen en ook samen met de Vooruitgang het geleerde ten gehore brengen.

Daarnaast is er door de Vooruitgang flink gerepeteerd op een gevarieerd muziekaanbod waarin funk, blues en popmuziek langskomen.

De uitvoering wordt gehouden in de Brinkhof in Norg en begint om 19:30. De entree kost €5,-. De donateurs van de muziekvereniging hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang en mogen daarnaast ook nog eens drie gezinsleden gratis meenemen.

 

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *