Hou je van dansen? K&V heeft een enthousiaste groep ‘streetdancers’

foto-2De vakantie is inmiddels weer voorbij. Dus hoogste tijd om los te gaan op hippe muziek! Vanaf donderdag 7 september jl. geeft Monique Wolters weer Streetdance voor volwassenen bij gymnastiekvereniging K&V. Er is al een enthousiaste groep dames uit Norg en omgeving actief. Iedere les wordt er een choreografie aangeleerd of herhaald waardoor na enige tijd een leuke dansmix ontstaat van verschillende soorten muziek en daardoor dansstijlen.

Iedere woensdag van 20.00 tot 21.00 uur galmen de hedendaagse en vroegere dancehits door de gymnastiekzaal aan de Schoolstraat 3 in Norg.

Dansen is gezond

Dansen maakt je gelukkig! Het stofje endorfine dat bij het dansen wordt aangemaakt, zorgt voor een gevoel van geluk. Ook train je je verschillende spiergroepen, je geheugen en niet onbelangrijk: je verbrandt evenveel kilocalorieën als iemand die wandelt, zwemt of fietst. Uit onderzoek is gebleken dat ouderen die regelmatig dansen, minder last hebben van osteoporose.

Streetdancer Bianca

“Ik ben getipt door Marije over de streetdance-activiteit. In de jaren 80-90 waren wij elk weekend te vinden op de dansvloer van voormalig discotheek de White Corner. Dansen heb ik altijd al leuk gevonden en streetdance doet dat herbeleven. Alles is tijdens de lessen bespreekbaar, van dansstijl, tot de classic disco hits en ik kijk er elke week weer naar uit”.

“Jong geleerd, is oud gedaan” zegt Monique
“Iedereen is super enthousiast en de sfeer is fantastisch! Er wordt zelfs al gesproken over optredens. Meer kan ik mij als dansjuf niet wensen!”

Enthousiast geworden?

Iedereen is van harte welkom om te kijken of mee te doen in de les! We bieden twee gratis proeflessen aan. Kom jij ons ook vergezellen op de woensdagavond?

 

Facebook; https://www.facebook.com/dansennorg (Streetdance-Hiphop KV-Norg)

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *