Hét Duurzaam Drenthe Event 2018 Duurzaam idee aanmelden kan nog een week

Op 12 april is Hét Duurzaam Drenthe Event in het provinciehuis. Dit is dé plek waar mensen elkaar ontmoeten en samen werken aan een Duurzaam Drenthe. Tot en met vrijdag 9 maart kunnen Duurzame Drentse bedrijven en inwoners met een duurzaam idee zich aanmelden. Zij maken kans op het winnen van een adviesvoucher.

Er zijn veel mensen met goede duurzame ideeën.

Bent u Drents ondernemer en heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan maakt u kans op de award voor hét Drentse duurzame bedrijf. Daarnaast wordt ook de Willie Wortel Award uitgereikt voor het beste innovatieve idee. Herkent u uw bedrijf hierin of bent u die Willie Wortel? Meld u dan nu aan via www.provincie.drenthe.nl/hdde. Dit kan nog maar één week! Hét Duurzame Drentse bedrijf en de Drentse Willie Wortel gaan naar huis met een adviesvoucher.

Doe mee aan fotowedstrijd: Hergebruik

Hét Duurzaam Drenthe Event organiseert daarnaast ook een fotowedstrijd. Een huis van autobanden, een blikje als bloempot, kunst van fietswrakken… Wij zijn op zoek naar voorbeelden van oude spullen die een nieuw leven kregen! Upload jouw ‘Hergebruik’-foto en maak kans op één van de drie geldprijzen. Inzenden kan tot en met maandag 9 maart via www.provincie.drenthe.nl/hdde.

Meer informatie over HDDE Keynotespreker

Adjiedj Bakas vertelt over innovatieve manieren van duurzaam ondernemen. Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende inspiratieworkshops. Op DatePlaza ontmoeten experts, bedrijven, bezoekers en overheden elkaar voor advies, financiële ondersteuning en netwerken. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.provincie.drenthe.nl/hdde. U kunt zich hier ook aanmelden als deelnemer of bezoeker. Volg ons ook op Twitter: #hdde2018.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *