GOMOS voor 2e keer op rij sportploeg Noordenveld

Op het Sportgala Noordenveld is GOMOS voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen totl de sportploeg van het jaar. De geelzwarten werden kampioen en promoveerden naar de eerste klasse van het amateurvoetbal en dat was nog nooit een club in Noordenveld gelukt. Feest dus in de Pompstee dat later werd voortgezet bij ‘clubhuis’Zwaneveld. Andere genomineerden waren de voetbaldames van KTP Nieuw Roden, Heren REO1, DSTV en Candy Soda Popcorn.

Maaike Verweij sportvrouw 2018
Maaike Verweij wist een andere genomineerde uit de directe regio, Linda Boelens, achter zich te houden bij de titel Sportvrouw van het Jaar.. Linda was vorig jaar Sportvrouw van het jaar en presteerde ook in 2018 weer uitzonderlijk goed. Maaike Verweij uit Veenhuizen, werd dit jaar Nederlands Kampioen marathon skeeleren bij de junioren. Daarnaast maakt ze week in week uit indruk met haar prestaties op zowel de skeelers als de schaats.

Oeuvreprijs voor Eddy Lagro
De Ben Boers Oeuvreprijs ging naar Eddy Lagro in Norg. Dit vanwege zijn grote verdiensten voor Flotar en gehandicaptensport in het algemeen. Een zichtbaar aangedane Lagro stelde zelf niet zonodig in de spotlights te hoeven staan, maar dat het gaat om de aandacht voor de spoters met een beperking.

Arno Jans sportman
Bij de mannen werd tennisser Arno Jans (REO) uitgeroepen tot Sportman. Het beste evenement werd de Drenthe200, wat betekende dat organisator Johan Wekema voor de zesde keer met de eer ging strijken. Vier keer met de Slag om Norg en nu ook met de Drenthe200. Inlineskater Gijs Kamp werd uitgeroepen tot sporttalent van het jaar en Thijn Buigholt (handbiker) werd de beste Noordenveldse sporter met een beperking.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *