Geslaagde avond ringsteken in Norg

Afgelopen zaterdagavond 7 juli heeft Anne-Marie Holterman ten Hove met Floris het ringsteken in Norg gewonnen. Samen met Fleur Holterman ten Hove als steekster, hebben ze alle ringen weten te steken. Als tweede is de aanspanning van Tienco de Jager samen met Reind Arends geëindigd. Zij reden met het dubbelspan Groninger paarden Babet en Doortje. Liza van Denzel met de pony Nelly en Martine de Vries als steekster, eindigden als derde.

Tijdens deze editie deden aanspanningen uit Groningen, Friesland en Drenthe mee. Alle 20 deelnemers hadden er heel veel werk van gemaakt om hun aanspanningen zo mooi mogelijk te maken.

 

Mooiste combinatie
Het publiek mocht dan ook de mooiste combinatie uitkiezen, door een bon in te vullen en in te leveren. Hiervoor was een prijs beschikbaar gesteld. Het publiek koos voor de aanspanning van Cora Poelman en Jeanette Smilda met de pony’s Nubia en Mido. Zij hadden een prachtige boerenwagen vol met wortelen. Alle deelnemers kregen van Cora een zak wortelen aangeboden.

Ook dit jaar was er weer veel publieke belangstelling op het sfeervolle evenement dat na een jaar afwezigheid gelukkig weer op de activiteitenkalender staat. De organisatie is in handen van de Stichting Norgermarkt Concours.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *