Gaat Anniek naar het WK Bloemschikken?

Anniek Siegers, eigenaresse van Bloem & Cadeau Boutique Anniek, is doorgedrongen tot de Nederlandse voorronde voor het wereldkampioenschap Bloemschikken dat volgend jaar in de Verenigde Staten wordt gehouden. Anniek moet de strijd aangaan met drie ervaren mannen, onder wie bekende namen als Martin Groen en Stoffer Veurman.

“Toen ik zag dat je je kon aanmelden, heb ik geen moment getwijfeld en heb ik me aangemeld maar ik had nooit verwacht dat ik mee mocht doen aan de voorronde. Dat is op zich al helemaal mooi. Maar natuurlijk ga ik er nu helemaal voor om het WK te bereiken”, zegt Anniek.

De Nederlandse deelnemers moeten aangesloten zijn bij Fleurop om mee te mogen doen. “Op 23 mei is de voorronde in Veenendaal en zal bepaald worden wie Nederland gaat vertegenwoordigen. Het zijn verrassingsopdrachten, dus ik hoop dat de onderwerpen en de technieken die je kunt gebruiken goed bij me passen. Het was eerst de bedoeling dat we ook een opdracht vooraf mochten maken, maar daar is men van teruggekomen.”

Ik ga de komende weken er van alles aan doen om zo goed mogelijk beslagen ten ijs te komen. Misschien gaan we ook nog wat verrassingsopdrachten oefenen.” Anniek is door de organisatie gekozen om mee te doen aan de Nederlandse voorronde van het WK op grond van haar cv en wedstrijdervaringen tot nu toe.
Samen met haar medewerkster Melissa doet Anniek ook mee aan het Nederlands Kampioenschap. Dat wordt van 26-28 juni gehouden in Aalsmeer en Venlo. De winnaars plaatsen zich voor het Europees Kampioenschap in Polen.

Onlangs wist Anniek nog beslag te leggen op een verdienstelijke derde en vierde plaats bij een prestigieuze wedstrijd in België.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *