Flinke belangstelling kavels/plannen Acht van Oosterveld

In de Margarethahoeve kwamen gisteravond zo’n twintig mensen een kijkje nemen bij de inloopavond over het plan Acht van Oosterveld. Op basis van collectief particuliere opdrachtgeverschap worden in het nieuwbouwgebied vier halfvrijstaande en vier vrijstaande woningen gerealiseerd. Toekomestige bewoners kunnen in de plannen meedenken en zelf indelingen materialen et cetera bepalen. Wel ligt de basis van de woningen inmiddels vast. Die basis is ingevuld in nauw overleg met een groep sterk belangstellende deelnemers in het project. Dit is na de uitgifte van de eerste kavels, waarvoor de eerste bouwvergunningen zijn aangevraagd het eerste project in Oosterveld dat gerealiseerd gaat worden.

De inloopavond is ook het startsein van de verkoop van het project Acht van Oosterveld. De woningen zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere doelgroep. Zo is het mogelijk te kiezen voor een volledig woon- en slaapprogramma op de begane grond (levensloopbestendig), kantoor aan huis of juist een heerlijk gezinswoning met veel slaapkamers.

De woningen krijgen een duurzaam karakter; de woningen hebben geen gasaansluiting en de energie wordt opgewekt door een aardwarmtepomp.
Een persoonlijke aanpak en keuzevrijheid staat centraal in dit project. Toekomstige bewoners gaan met de architect om tafel om hun eigen persoonlijke ontwerp te maken. Als je kiest voor Acht van Oosterveld bouw je niet alleen, maar samen met je buren. Dat heeft een aantal voordelen. Je hebt niet alleen maximale invloed op je eigen huis, maar maakt bijvoorbeeld samen afspraken over de inrichting van de voortuinen. Daarnaast inspireer je elkaar met woonideeën en je leert je buren al kennen. KUUB Centrum Particuliere Bouw begeleidt jou en je toekomstige buren stap voor stap door het ontwerp en bouwproces.

Richtprijzen:
Halfvrijstaande woning met berging richtprijs vanaf € 339.000,= v.o.n.
Vrijstaande woningen met berging richtprijs vanaf € 459.000,= v.o.n.

www.achtvanoosterveld.nl

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *