Festival worteldagen 2018 – ‘Onuitputtelijk’ – is volop in voorbereiding

Zesenveertig studenten zijn afgelopen maandag gearriveerd op Bonhagen. Na het tent opzetten en het verkennen van het terrein hun “thuisbasis” was er een kennismakingsavond met de locatiehouders in Norg. De volgende dag zijn ze op hun eigen locatie aan de slag gegaan om inspiratie op te doen voor een mooie performance voor het festival van 18 t/m 21 mei. Ook dit jaar zijn er weer internationale( Zweden, Bulgarije, Engeland en Vietnam) en nationale studenten aanwezig van de kunstacademies;  Minerva Groningen, HKU Utrecht, Artez Zwolle en Academie voor popcultuur Leeuwarden. Achtergronden van de studenten zijn; theatermakers, scenografen/vormgevers, musici en interactive design. Diversiteit genoeg te vinden tijdens het festival Worteldagen, wat voor de dertiende keer wordt gehouden.

Vrijdagmiddag 18 mei om 14.00 uur start de try-out van de voorstellingen, om 19.45 uur zal er een openingsvoorstelling zijn van de O.B.S. de Hekakker  met daarna een openingswoord van Bob Verheijden, Hoofd Academie Minerva. Om 20:15 uur starten allen voorstellingen. Om 22.00 uur treedt niet de band Cirrus Minor op die gepland stond, maar de Black Burned BBQ- Boys. Een band die een fijne sfeer kan zetten met hun Chicago blues, country en rock ’n roll. De toegang naar het festivalterrein is gratis.

De dagen daarna, 19, 20 en 21 mei,  zijn vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur alle voorstellingen te bezoeken, kijk op Facebook Theaterfestival Worteldagen of op www.worteldagen.nl

Festival locatie Kunsterf Norg, Brinkstraat 1, 9331JE Norg.

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *