Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Podium Twee locatietheater

10 augustus 2018 @ 18:00 - 23:30

Een nieuw locatietheater festival in Norg      

Podium Twee is een uniek nieuw locatietheater weekend, waar jonge talentvolle en enthousiaste makers  hun eigen voorstelling op locatie presenteren. Podium Twee geeft deze nieuwe makers de ruimte, een podium en een bescheiden budget om hun eigen productie te maken op bijzondere plekken in de gemeente Noordenveld, in het esdorpenlandschap van Norg. De gemeente Noordenveld, zoals de hele provincie Drenthe, is een fantastische fiets- wandel gebied en uitermate geschikt voor locatie theater
Stichting Amonet wil voor de makers een springplank en een broedplaats zijn en wil de bezoeker voorstellen aan deze ambitieuze makers, die een eigen boodschap willen brengen. Om de makers en hun voorstellingen te leren kennen, heeft stichting Amonet op zaterdag 11 en zondag 12 augustus  een drie gangen menu georganiseerd waarin bezoekers naar een voorstelling gaan en samen met de makers kunnen eten, waar  gedachtes en ervaringen onderling uitgewisseld kunnen worden. Laat u verrassen door de prachtige locaties, het spel en de spelers.
Het locatietheater weekend vindt plaats op het terrein van stichting Kunsterf Norg, Brinkstraat 1, 9331JE Norg. Neem een eigen fiets mee, er is een beperkt aantal fietsen beschikbaar. Achter het Kunsterf Norg, aan de Hofstraat is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Algemene info:
Voorstelling: € 10, =
Combinatie twee voorstellingen: € 15,=
Combinatie 2 voorstellingen en eten : € 30,= (zaterdag en zondag)
Bij een combinatie van diner, altijd reserveren vanwege beperkt aantal plaatsen; 

Losse kaartverkoop op het festivalterrein, vanaf 12.00 uur: Brinkstraat 1, 9331JE Norg.
Bezoekers kunnen gratis parkeren achter het Kunsterf Norg, aan de Hofstraat.
Meer info zie www.amonet.nl,
Facebookpagina Podium Twee.
Telefoon: 0616073347

 

Gegevens

Datum:
10 augustus 2018
Tijd:
18:00 - 23:30
Website:
http://www.amonet.nl

Locatie

Kunsterf Norg
Brinkstraat 1
Norg, 9331 JE Nederland
+ Google Maps