Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Murphy’s Quiz Night

mei 17 @ 20:30 - 23:30

Aanstaande vrijdag 17 mei wordt de laatste Murphy’s Quiz Night voor de zomerstop gehouden bij Café Zwaneveld in Norg. Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om aan deze gezellige en spannende quizavond deel te nemen! De avond start om 20.30 uur.

Op vrijdag 21 september worden de quizavonden hervat. De quizavonden na de zomerstop worden gehouden op vrijdag 20 september, 18 oktober, 15 november en 20 december.

Tijdens de quiz wordt ieders algemene kennis gedurende 8 ronden grondig op de proef gesteld. Naast de normale vragenronden is er ook plaats voor een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden zijn avondvullend en vinden plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Om verzekerd te zijn van een tafel tijdens de quizavond, willen wij alle teams vragen om zich vooraf op te geven. Opgeven kan bij Café Zwaneveld ().

Gegevens

Datum:
mei 17
Tijd:
20:30 - 23:30

Locatie

Cafe Zwaneveld
Oosteind
Norg,
+ Google Maps
Website:
www.cafezwaneveld.nl