Evenement Kleurrijk Noordenveld op 15 en 16 oktober in De Brinkhof

1472655147Op 15 en 16 oktober wordt een buitengewoon interessant evenement Kleurrijk Noordenveld gehouden in De Brinkhof. Een multicultureel evenement, met muziek, kunst en cultuur. Maar ook met eten en drinken uit allerlei verschillende culturen en met vooral veel gezelligheid. Het is de plek ook voor jong talent om zich op welke wijze dan ook te presenteren.

Er zijn boeiende optredens en meeslepende traditionele dansen van multiculturele gemeenschappen uit de wijde omgeving. Je beleeft het allemaal in Norg, zo staat op de website van Kleurrijk Noordenveld te lezen.

Natuurlijk kun je ook kennis maken met kunst en koopwaar uit diverse landen en de regio en volop genieten van authentieke gerechten uit verschillende windstreken en streek producten.
Kom het tijdens het weekend van 15 en 16 oktober zelf ervaren in de Brinkhof in Norg. Er zijn zo’n kleine veertig deelnemers aan de culturele markt.

Deelnemende artiesten, onder andere:
– North Phunk Funk Soul en Lagu lagu
– Dominggus Pfaf and friends
– Shantykoor Lieveren
– Menno Tinge Evergreens
– Djembe group
– Ezra de Wilde en Edwin de Boer Nederpop
– Buikdanseres
– Shantykoor de Landrotten
– Have a Break
– Killa’s Cardio Boxing Kick Boks demonstratie.

Elkaar ontmoeten
Het evenement Kleurrijk Noordenveld zal de gehele Brinkhof beslaan, inclusief sporthal. Het is een evenement waar culturen elkaar ontmoeten en regionale kunstenaars laten zien wat ze kunnen. Waar jonge musici laten horen wat ze kunnen en waar je kunt proeven van eten en drinken uit verschillende culturen.

De Norger Varvers komen uit de regio, de buikdanseres vertegenwoordigt weer een heel andere cultuur, net als het shantykoor dat aanwezig zal zijn. Welzijn in Noordenveld doet mee, net als de Culturele Raad Norg. Er komen workshops en ook voor de kinderen is er genoeg te doen.

Het is de bedoeling van organisator Niek Tauran dat Kleurrijk Noordenveld ook in 2017 weer op de agenda staat. En dan nog broter en beter.
Zaterdag kan iedereen terecht in De Brinkhof van 12.00 uur tot 21.00 uur, zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Mensen die zich willen laten zien, kunnen bellen met 06-30246224. Mailen via info@tauranevents.nl.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *