Eline en Margriet rondemissen van de Slag om Norg

Missen - kopieVoor het eerst sinds het bestaan van de Slag, heeft de organisatie twee Norger dames weten te strikken als missen. En hoewel ze allebei (nog) niks met glad geschoren wielerbenen hebben, is het enthousiasme groot. We zijn er blij mee om Margriet en Eline voor te stellen als rondemissen van de KOGA Slag om Norg.

Eline Schipper (22) is bijna klaar met de opleiding Toegepaste Psychologie. Ze woont in Groningen, maar komt vaak terug naar haar geboortedorp Norg om te voetballen bij GOMOS of om gewoon de kroeg in te duiken. ‘Ik heb nog niet veel met wielrennen, maar dat gaat zeker veranderen’, aldus Eline.

Margriet Tip (20) woont in Een en zit in het tweede jaar van de opeldiing Mediavormgever – Art en Design. En net als Eline, voetbalt Margriet bij GOMOS. ‘De koers’ is volliedig onbekend terrein voor haar. Margriet: ‘Maar het lijkt met hartstikke leuk om een dag rondemiss te zijn!’.

KOGA Slag om Norg op RTL 7

De KOGA Slag om Norg wordt op maandag 11 augustus uitgezonden op RTL7. Om 17.45 uur is er een samenvatting te zien van een kwartier. We zijn er blij mee dat onze koers deze aandacht krijgt en dat ook volgers op afstand kunnen meegenieten van deze unieke koers.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.