DORPSSCHOUW

Op donderdag 1 november houdt de Belangen Vereniging Norg in samenwerking met een aantal gemeentelijke diensten weer een dorpsschouw. Zoals wellicht bekend is, kunt u mankementen aan bestrating, openbare verlichting , groenvoorzieningen en speeltoestellen melden. Dat geldt ook voor illegaal gestort afval en andere overlast gevende zaken. (Hinderlijke) parkeerproblemen kunt u ook aan de orde stellen, maar de ervaring heeft geleerd dat daar moeilijker een oplossing voor te vinden is.

In principe wordt er naar gestreefd de gesignaleerde problemen op korte termijn te verhelpen. Dat is echter niet in alle gevallen mogelijk. U ontvangt in ieder geval bericht over de afhandeling van uw melding en ook wordt in de Norger Courant een verslag van de schouw geplaatst.

Ook kunt u de aanzet geven tot herinrichting van een straat of de groenvoorziening in uw buurt. Daarbij kan wel een beroep gedaan worden op de zelfwerkzaamheid van de buurtgenoten. Het is ook van belang dat de buurt het grotendeels eens is met de voorgestelde aanpak en uitvoering.

U kunt uw opmerkingen/ problemen t/m 15 oktober per e-mail sturen naar het mail- adres of schriftelijk inleveren op het adres Marke 3 in Norg.

Uw betrokkenheid kan er toe bijdragen, dat ons dorp er nog beter uit gaat zien.

 

Bestuur Belangen Vereniging Norg

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *