Diplomazwemmen 2017 in Zwembad Veenhuizen

img_0203img_0748Onder toeziend oog van badjuf Ine en Anita van der Weide van Envoz hebben 14 kinderen dit jaar voor het eerst afgezwommen volgens het voor ons nieuwe Envoz-diplomasysteem. Een systeem met internationale zwemdiploma’s, waarbij leren zwemmen hand in hand gaat met zwemvaardigheid. En dat ging prima!                  Voor de jongste kinderen was er watergewenning, wat ook bekroond is met een mooi diploma.

De geslaagden:
Teddybeer Goud:       Jarno Zomer en Liesbeth Kamerman
Kikker Zilver:            Marc Vasbinder en Stijn Zandvoort
Zwaardvis Brons:       Renske Hoekstra, Roan Hut en Albert Kamerman
Zwaardvis Zilver:      Isa Frölich
Zwaardvis Goud:       Nick de Bruin, Naomi de Bruin
Bever (B):                   Arwen Hendriks
Zeehond (C): Bendjamin de Vries, Jennie Faro en Tristan Hendriks

img_0210img_0743Hartelijk gefeliciteerd aan alle kinderen die hebben afgezwommen!

Op zaterdag 16 september sluiten we het seizoen af met een hele leuke jeugdactiviteit. Van 17.00-20.00 uur zullen er allerlei wateractiviteiten worden gehouden, daarnaast is er de wedstrijd ‘Waterraket schieten’. Kinderen mogen thuis van een petfles een waterraket in elkaar knutselen, al dan niet met hulp. Maar op zaterdag 16 september komt het op henzelf aan, dan staan ze er helemaal alleen voor en gaat het erom wie zijn raket het verste kan wegschieten. Tijdens deze activiteit zorgen we voor iets te drinken en te eten, tegen schappelijke prijzen. Meer informatie over het ‘Waterraket schieten’ is verkrijgbaar in het zwembad en zal ook op Facebook (Zwembad Veenhuizen) en onze website geplaatst worden.

Op zondag 17 september sluiten we het seizoen af met het hondenzwemmen. Van 13.30-17.00 uur kunt u voor € 7,50 per hond komen zwemmen in een chloorloos bad. Voor dit bedrag krijgt u een zakje hondenkoekjes en kunt u zelf gezellig meezwemmen.

Om 17.00 uur sluiten we het hek en is zwemseizoen 2017 ten einde.

img_0210

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *