“De Oranjerie” in kerstsfeer met ruim 5000 lichtjes – Stylen in onze passie, bezoekers staan stil van verbazing  

 

img_1683img_1429Na een week kerstbomen optuigen en heerlijk decoreren brengt De Oranjerie in Zeijen vanaf dinsdag 7 november t/m 23 december de kerst zoals de kerst moet zijn. We hebben de winkel helemaal aangepast in de fonkelende kerstsfeer en zal ieder doen verbazen. Elf overdadig versierde bomen met ieder een andere kleur, ruim 5000 lichtjes en alles in de landelijke en shabby chique sfeer.

img_1503img_1382-1Unieke kerstversiering uit het buitenland

Zoekt men iets bijzonders voor de wintermaanden dan biedt De Oranjerie een unieke collectie. We hebben drie stijlkamers in verschillende kleuren en sferen met prachtige gedekte tafels. Het is de tijd om het huis extra gezellig te maken met kransen, kerstgroen, bloemen, sfeervolle verlichting en eenvoudige ideeën voor een feestelijk kersthuis. Kerstdecoraties uit het buitenland, oude kerstversiering, serviezen, heiligenbeelden, een bijzondere kussencollectie naar eigen ontwerp

img_1505img_1491Smart Candle

Ons uniek product de Smart Candle, flakkerend kaarslicht zonder vlam. De Smart Candle is de oplossing voor scholen, kerken, musea, verzorgingstehuizen. enz. Geen roetaanslag of kaarsvet vlekken op het mooie damast. Wij zijn voor dit product de enige leverancier in Nederland.

 “De Oranjerie” is een zeer bijzondere sfeerwinkel met theeschenkerij op een unieke  locatie.

In de theeschenkerij kan men proeven heerlijke warme Apple Crumble of chocolademelk met een prachtige gratis kerst beker om even tot bezinning te komen.

Open: dinsdag t/m vrijdag 13.00 – 18.00 uur

Zaterdag  13.00 – 17.00 uur

img_1683

De Oranjerie

Noorderstraat 1

9491 AJ Zeijen

www.de-oranjerie.nl

 

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *