De best beoordeelde camping in Nederland met een 9,4 is… De Norgerberg in het Drentse Norg!

camping_norgerberg_drenthe16kamperen_camping_norgerberg_drenthe16“Tot onze grote verbazing lazen wij gisteravond in een blog op Zoover dat wij als best beoordeelde camping van Nederland naar voren komen. Super gaaf natuurlijk. Helemaal als je leest dat gasten onze inzet en vriendelijkheid zo waarderen. Dat is waar we het als team allemaal voor doen. Op de Norgerberg werken we echt als één familie, natuurlijk komt dat doordat het een echt familiebedrijf is, maar ook ons personeel voelt als familie! Dit hebben we echt samen gedaan!”, zegt Susan van Rijswijk-Schippers van camping en bungalowpark de Norgerberg
Norgerbergdit-is-Norg-advertentieGebaseerd op landelijk meer dan 6.000 reviews is de Norgerberg in Norg met een 9,4 een terechte winnaar.
Gasten zijn vooral te spreken over de mooie omgeving, kwaliteit van de faciliteiten, de vele activiteiten op en rondom de camping maar vooral de persoonlijke aandacht en het vriendelijke personeel.

Jacob, Marjam, Jarno en Hidde gaven hun verblijf een 10 en schreven:  “Geweldige camping rust, vrijheid , gezelligheid, luxe, heerlijk eten, heel (kind)vriendelijk en toegewijd personeel, zeer ruime plekken, niet duur!!! , prachtige omgeving, zeer actief animatie team, heerlijk warm schoon en luxe sanitair, kortom….bijna de moeite waard om geheim te houden dit plekje! ”En Leo zegt: “Wij komen zeker weer!”

Meer informatie en de volledige tot 10 vindt u op http://www.zoover.nl/blog/nieuws-onderzoek/top-10-best-gewaardeerde-campings-nederland/

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *