Code Oranje/Rood Koningsdag Norg?  Nieuw bestuur gezocht voor Oranjevereniging

2014 Koningsdag Norg (36) (1)“Voor het jaarlijks organiseren van Koningsdag zoekt de Oranjevereniging vrijwilligers en nieuwe bestuursleden”. Deze vraag wordt elk jaar gesteld, zelfs door de burgemeester, maar levert helaas weinig tot niets op. Inmiddels is het een noodkreet geworden, want het huidige bestuur heeft besloten ermee te stoppen.

koningsdag norg 2016 009Na vele jaren met veel plezier en enthousiasme deze dag georganiseerd te hebben, wordt het tijd voor een nieuwe groep met creatieve ideeën om hiermee aan de slag te gaan.
Want wat is nu mooier dan het eerste jaarlijkse openluchtfeest in Norg. Met veel muziek, vrolijke kinderen, volle terrassen en meestal mooi weer. Dat is Koningsdag in Norg. Het zou zonde zijn dit voor Norg en omstreken verloren te laten gaan.
Is het nu Code Rood? Eigenlijk wel, maar liever niet. Code Oranje past natuurlijk beter bij de dag, maar valt en staat bij de aantreding van een nieuw bestuur.

koningsdag norg 2016 071Omdat Koningsdag toch met name gezien wordt als een feest voor kinderen, zijn ouders met (jonge) kinderen wellicht de voornaamste doelgroep voor een nieuw bestuur. Ga eens bij vrienden en bekenden te rade en stel een groep samen die Koningsdag in Norg willen voortzetten. Uiteraard zal er een overdracht plaatsvinden vanuit het huidige bestuur. Aanmelding graag voor 15 februari via ovnorg@xs4all.nl. Wil je vooraf meer informatie, neem dan contact op met Greetje Eggens via hetzelfde e-mailadres.

koningsdag norg 2016 019Het huidige bestuur wil graag iedereen bedanken die op wat voor wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd aan alle voorbije Koningsdagen.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *