Carla en Bertus dansen op 20 oktober voor Kirsten van der Ploeg. 

Op zaterdag 20 oktober 2018, zal het ballroom-danspaar, Carla en Bertus Vesper een demonstratie geven om een  stamcelbehandeling voor een  collega die aan PPMS lijdt in het buitenland mogelijk te maken. Omdat deze behandeling in Nederland niet vergoed wordt, willen zij op deze wijze een steentje bijdragen.
Op deze middag, die van 13.30 uur tot 16.30 uur  bij danscentrum Dokman, Oosterbroekstraat 2-4
9402 RZ, Assen zal plaatsvinden, zal verder nog een leuke dansmiddag georganiseerd worden, met o.a. workshops e.d en vooral veel gezelligheid. De entree bedraagt € 12,50 per persoon en zal geheel ten goede komen aan bovengenoemde actie. Indien u wilt deelnemen aan het dansfestijn,  graag even een email sturen naar : info@vespac.nl en aangeven, met hoeveel personen u komt.
Wij bedanken een ieder die een warm hart aan deze aktie wil bijdragen en hopen jullie op zaterdag 20 oktober a.s. bij danscentrum Dokman te ontmoeten.
Indien u verhindert bent en toch een financiële bijdrage wilt geven, dan kunt een donatie op de bankrekening, die op bijgevoegde flyer vermeld staat , t.b.v. Kirsten van der Ploeg storten.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *