Burgemeester Klaas Smid opent 24 uur darten voor Kika

Klokslag tien uur opende burgemeester Klaas Smid de 24-uur dartmarathon voor Kinderen Kankervrij (Kika) in MFA De Schans in Een. Klaas Smid sprak z’n waardering uit voor de organisatoren die dit allemaal belangeloos doen. De burgemeester wees ook op de impact die de ziekte kanker in een gezin kan hebben en dat alle geld voor onderzoek welkom is. Ook Wisse Hummel van Plaatselijk belang Een toonde zich onder de indruk van het initiatief.

Het was de start van een etmaal lang activiteiten, die uiteenlopen van demonstraties van de brandweer, schminken, rommelmarkt, acties om geld op te halen voor het goede en doel en optredens van diverse artiesten vanaf drie uur vanmiddag. Ook is het mogelijk je auto of trekker tegen betaling te laten wassen… Een kijkje meer dan waard dus. Eerder deze week werden al legen flessen ingezameld.

Morgenochtend om tien uur wordt door de organisatoren een cheque met het eindbedrag overhandigd aan een vertegenwoordiger van Kika.

De burgemeester moest drie ballonnen stuk gooien op een dartbord en dat viel nog niet mee. Steeds fanatieker gooiend lukt het uiteindelijk, waardoor de door de organisatoren gereserveerde veldbed (voor het geval het heel lang mocht duren) niet gebruikt hoefde te worden.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *