Stellingwerf Tweewielers

 • bike-totaal-logo-1

Bedrijf Category: Sport en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • ALTIJD een fiets in topconditie? Bike Totaal Stellingwerf Tweewielers  helpt u graag op weg

  Onderhoudspakket tot € 210,- bij elke fiets

  Als u bij Bike Totaal een fiets koopt, krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met een tegoed  voor Service & Onderhoud. Dit tegoed kan oplopen tot  € 210,-! U wordt automatisch uitgenodigd  voor de onderhoudsbeurten en kunt dan direct online een afspraak inplannen in onze professionele. Zo houdt Bike Totaal uw fiets in topconditie.

  Fiets op maat met bodyscanning en zadelmeting
  Het ultieme fietsplezier bereikt u alleen op een perfect passende fiets. De Bike Totaal vakmensen geven u graag deskundig advies. Met behulp van professionele meetsystemen wordt de beste fiets voor u gevonden met eventueel een persoonlijk aangemeten zadel. Ervaar het zelf; kom een proefrit maken en laat u vakkundig opmeten. Of vraag in onze webshop een vrijblijvende proefrit aan op de fiets van uw keuze.

  Kwaliteit gegarandeerd

  Service en vakmanschap staan bij de Bike Totaal fietsenwinkels altijd op een hoog niveau. U mag dan ook altijd het beste bij ons verwachten. Onze fietspaspoorthouders beoordelen de uitgevoerde servicebeurten bij de Bike Totaal winkels met een gemiddelde van ruim een 8.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.