Slagerij Huisman

 • logo1

Bedrijf Category: Voedingsmiddelen en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • De Zaak vol Smaak staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Wij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Zaak vol Smaak het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!

  De garantie voor ambachtelijke kwaliteit. Elke dag!

  De Zaak vol Smaak is de ambachtelijke vakman, de kwaliteitsslager die verstand heeft van het beste vlees, de fijnste vleeswaren en van de lekkerste producten en ingrediënten om te koken. Als versspecialist weten we wat nodig is voor de lekkerste kwaliteit. Daarom selecteren wij ons vlees en onze ingrediënten met zorg en worden onze producten op ambachtelijke wijze gemaakt in eigen huis. Kwaliteit als vanouds. Een garantie voor lekker en dat proeft u direct.

  Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van het heerlijke gekruid gehakt, de ouderwets lekkere saucijzen, het malse biefstukje tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag tips voor de beste bereiding. Daarnaast verkopen wij sinds kort duurzaam varkensvlees, voor informatie hierover kunt u kijken op www.duurzaamvarkensvlees.nl

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.