Sikkens Colors@Home

 • voorstel
 • i62551433
 • i62551498
 • 977339_531154200254101_2107498240_o

Bedrijf Category: In en om het huis en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • Een bron van inspiratie, in het centrum van Norg vindt u onze winkel achter de kerk. Wij bieden u een ruim assortiment voor de complete inrichting van uw woning en zijn in combinatie met de verkoop van verf een uniek concept in Norg. Wij werken op een vrijblijvende manier offertes uit en de adviezen zijn altijd gratis.
  U kunt hierbij denken aan een eerste adviesgesprek in de winkel, mochten we er dan niet uitkomen kunnen we ook bij u thuis  adviseren en eventueel meteen gaan inmeten.

  In 1987 hebben we dit pand gekocht en verbouwd tot winkel met werkplaats. Tot 2006 was hier ook ons schildersbedrijf gevestigd. Nu hebben we alleen de winkel nog, maar deze is in de loop der jaren uitgebreid tot een complete woonwinkel. In 2012 verbouwd en opnieuw ingericht en inmiddels aangesloten bij de Colors @ Home groep.

  Service: Gratis (kleur)advies – Gratis inmeten – Vrijblijvende offerte – Ophangen van raamdecoratie, rails en gordijnen –  Tapijt wordt door ons gelegd, we berekenen hiervoor € 10,- per strekkende meter – Leggen van laminaatvloeren tegen uurtarief – Uitleen van plaktafel, gratis bij aankoop van behang – Behangafstomer te huur.

   

   

   

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.