Ries ICT

 • Riesreparatie
 • pand5kl

Bedrijf Category: Zakelijke dienstverlening en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • RIES Computer Reparatie

  RIES Computer Reparatie is gespecialiseerd in de reparatie van computers en laptops.  De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas ook de ergernissen die regelmatig hiermee gepaard gaan? Uw computer start steeds langzamer op of CD’s  branden duurt steeds langer? Wij houden ons dagelijks bezig met het verhelpen van uiteenlopende ICT vraagstukken. Dus geen vraag is voor ons gek of te moeilijk. RIES Computer Reparatie streeft naar een snelle oplossing van problemen op basis van betaalbare tarieven. Voor wij aan uw probleem of storing beginnen ontvangt u een prijsopgaaf zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Wij werken met een team van professionele computerspecialisten met jarenlange ervaring op het gebied van het oplossen van diverse computerproblemen. Geen probleem is onbekend voor ons. Wij staan garant voor professionele computerondersteuning, hulp en advies, zowel in onze zaak als bij u thuis.

  RIES ICT ADVIES

  RIES is een innovatieve en betrouwbare ICT-partner in de regio Drenthe, Assen, Groningen en Emmen. Wij bieden ICT-diensten zoals systeem, netwerk en werkplekbeheer voor de MKB sector van 1 tot ongeveer 45 werkplekken. Naast het beheer van uw ICT omgeving kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden die ICT voor u kan betekenen. Binnen de veelzijdigheid van ICT heeft RIES oog voor de details die het vakgebied vraagt. Daarbij zullen we er alles aan doen om uw ICT helder en duidelijk te houden.

  RIES specialisatie is het leveren van totale automatiseringsoplossingen voor het MKB. Daarbij moet u denken aan het opzetten en leveren van de cliënt- serveromgeving, het ICT beheer van uw huidige netwerk en het onderhouden van uw telefooncentrale. Maar ook een online werken (Cloud) en VoIP Telefonie oplossingen.  RIES staat voor een open en objectieve  kijk op uw ICT situatie waarbij betrokkenheid, slim werken, kwaliteit en klantvriendelijkheid voor ons belangrijke sleutelwoorden zijn.

  RIES weet als geen ander waar het midden- en kleinbedrijf (MKB) behoefte aan heeft. Geen dikke rapporten met technisch complexe details, maar duidelijkheid over wat het u oplevert en wat het u kost. Geen overbodige en nutteloze investeringen maar op maat gesneden oplossingen. Geen voorrijkosten bij elk bezoek aan uw adres, maar een eerlijk en concurrerend tarief voor uitgevoerde werkzaamheden.

  Bij RIES kunt u terecht voor

  Levering complete server- en netwerkinstallaties inclusief bekabeling en serveromgeving, Cloud oplossingen,  All-in Systeem- en netwerkbeheer op locatie of op afstand, VoIP Telefonie en VoIP oplossingen, Oplossingen voor thuiswerkers, Back-up en Beveiliging. Daarnaast adviseert RIES zijn klanten op diverse ICT vlakken en brengen ze in contact met de juiste leveranciers.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.