Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs

Bedrijf Category: Zakelijke dienstverlening en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Map
 • Als onderdeel van de Thoma Groep zijn we één van de grootste adviseurs op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen van het land. Wij behartigen de financiële- en verzekeringsbelangen van duizenden particuliere en bedrijfsmatige relaties. Van ZZP-ers tot beursgenoteerde multinationals.


  Uw belang

  Graag laten we u nader kennismaken met ons, al meer dan 50 jaar actief in de financiële dienstverlening. Continuïteit van uw organisatie staat voorop. Samen met u maken wij een risico-analyse en zoeken naar een oplossing op maat. Eén ding staat bij ons altijd voorop: uw belang. Want ons motto is: Uw belang is ons belang!
  Samen met u inventariseren wij de verzekeringsnoodzaak en zoeken naar een oplossing. Vaak zullen wij u ook aanbiedingen doen. Als adviseur helpen wij u bij de totstandkoming van een verzekering. Daarnaast willen wij samen met u, uw wensen in kaart brengen en u in contact brengen met personen, bedrijven of instellingen die u verder kunnen helpen daar waar het niet de specialiteit van ons betreft. Denk hierbij aan letselschadebureaus of diverse keuringsinstanties.
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.