Restaurant – pannenkoekenhuis – cafetaria De Baander Norg

 • De-Baander-Norg_Opmaak-1
 • baander-banner
 • baandernorg
 • header-norg-de-baander
 • NorgBaander-2011-1

Bedrijf Category: Drinken, Restaurant en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Aanbiedingen
Map
 • ‘De Baander’ in Norg is het juiste adres voor u als het gaat om pannenkoeken, poffertjes en plate’s. Wij serveren verschillende soorten pannenkoeken, maar u kunt ook uw eigen pannenkoek samenstellen. De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken en dat geldt ook voor onze ‘ouderwetse’ poffertjes die net als de pannenkoeken met roomboter worden bereidt. Kinderen kunnen spelen in het kinderhoekje en mogen na het eten een presentje uitzoeken.

  Naast ons pannenkoekenhuis en restaurant hebben wij ook nog een prima cafetaria, geheel gescheiden van ons restaurant. Het cafetaria heeft een een zeer ruim assortiment zoals patat, 1e klas snacks, frisdrank en ook hebben we gedurende het seizoen (april t/m herfstvakantie) vers softijs, milkshakes en slush puppie.

  Samenwerking

  De pannenkoekenfietstocht….., weer een unieke samenwerking!!. Ditmaal bieden restaurant De Baander in Norg, Actief-Veenhuizen en Fietsverhuur Kramer Appelscha U een mooi arrangement aan!!!.Een heerlijke dag op de fiets door het mooie Drentsche landschap naar Norg, U komt langs hunebedden, pittoreske dorpjes en veel meer…..Tussen de middag geniet U van de heerlijke pannenkoeken van De Baander in Norg.
  Duur=hele dag. Prijs=€32,50 incl. fiets met versnellingen. Auto gratis parkeren.

  Verhuur tenten en partybenodigdheden

  Tap & Tentverhuur Timmer verhuurt partytenten in het Noorden van Nederland, die geschikt zijn voor vrijwel alle gelegenheden. Daarnaast ook alle andere partybenodigdheden zoals: statafels, verlichting en meer. Ook een mobiele Biertap & Mobiele koeling kunnen bij ons worden gehuurd.

 • zie website

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.