Dat Staat Communicatie

 • datstaat

Bedrijf Category: Zakelijke dienstverlening en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • willem-bakering-223x300Uitgever van de Norger Courant en mede-eigenaar van de website ditisnorg.nl.

  Dat Staat! Communicatie helpt bedrijven en organisaties om hun ideeën helder te formuleren en naar buiten te brengen. We adviseren, schrijven en herschrijven teksten die mede bepalend zijn voor succes. Daarnaast verzorgen we de fotografie en doen we tevens de vormgeving van kranten, advertenties en magazines.

  Of het nu gaat om een persbericht dat nog snel gemaakt moet worden, de complete realisatie van een bedrijfsblad of de invulling van een website; vakmanschap is het toverwoord. Altijd op tijd en in nauwe samenwerking gerealiseerd. Daarbij bieden we praktisch advies als het gaat om communicatieplannen en de inzet van de daarbij behorende middelen. Voor ons geldt: afspraak is afspraak en altijd de beste kwaliteit.

  Alle communicatiediensten op een rij: artikelen, advertorials, advertenties, beleidsnota’s, brochures, e-mailings, flyers, folders, interviews, jaarverslagen, leaflets, magazines, mailings, nieuwsbrieven, ontwikkelen van websites, persberichten, personeelsbladen, rapporten, schoolgidsen, verslagservice, webteksten, adviseren, schrijven en herschrijven.

  De aanpak in trefwoorden luidt: bondig, transparant, no-nonsense, prikkelend en aanstekelijk. Diverse aansprekende en toonaangevende opdrachtgevers gingen u voor. We zijn altijd bereid om vrijblijvend met u mee te denken over uw ideeën en plannen, zodat u kunt zien waartoe we in staat zijn.

  unicatie helpt bedrijven en organisaties om hun ideeën helder te formuleren en naar buiten te brengen. We adviseren, schrijven en herschrijven teksten die mede bepalend zijn voor succes.

  Communicatie helpt bedrijven en organisaties om hun ideeën helder te formuleren en naar buiten te brengen. We adviseren, schrijven en herschrijven teksten die mede bepalend zijn voor succes.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.