No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Alle Bedrijven in ‘Overnachten’

 • De Norgerberg

  P1000213Met oog voor kwaliteit, comfort en milieu maar vooral ook voor u.  Met net even dat beetje extra dat u op de Norgerberg mag verwachten.
  Ideaal uitvalspunt voor de leukste dagtripjes en heerlijke fietstochten en wandelingen. Geen zin in gedoe… direct genieten van uw vakantie? Kom luxe kamperen in een van onze nieuwe huurcaravans of in een hooikiep, sfeervol rietgedekt vakantie huisje.

  Familiecamping de Norgerberg

  Kinderen die zich zichtbaar vermaken bij ons op … Lees meer

 • Hotel Norg

  Hotel Norg in het Drentse Norg ligt centraal in Noord Drenthe, tussen de steden Groningen, Assen en Drachten. Het hotel wordt gerund door Arjan en Mariëlle van Son. Hotel Norg is een prima uitvalsbasis dus om dagtrips te maken, voor een zakelijke overnachting of om te genieten van de prachtige natuur in de bosrijke omgeving. Al ruim 75 jaar neemt het hotel een prominente plaats in aan het Westeind, om … Lees meer

 • Hotel Restaurant Karsten B.V.

  Hotel Restaurant Karsten gelegen in het dorp Norg, in de driehoek Groningen – Friesland – Drenthe en beschikt over 21 kamers. Hotel Karsten ligt temidden van prachtige fiets- en wandelpaden.

  Na 5 jaar in Beaufort, te Luxemburg een seizoenshotel te hebben geleid besloten wij de stap te wagen en een eigen bedrijf in Nederland te kopen. Het hotel was zeer gedateerd maar op een prachtige plek gelegen.

  In betrekkelijk korte … Lees meer