Arend Barkhuis

 • logo_barkhuis
 • 10-nieuwe-dak

Bedrijf Category: Bouw en Zakenkring NorgBedrijf Tags: Zakenkring

Profiel
Profiel
Photos
Map
 • Na ruim 25 jaar had Arend Barkhuis (geb. in Westerbork) voor een baas gewerkt, toen hij in maart 2000 zijn eigen bedrijf startte aan de Ordel 8 te Norg. De gebroeders Barkhuis gingen in 1979 bij dakdekkersbedrijf Cekadak in Beilen aan de slag, een tiental jaren later stapten zij over naar een bedrijf in Assen. In 2000 maakte Arend de grote stap naar zelfstandigheid. Na een jaar alleen te werken, kwam broer Tieme het bedrijf versterken, want alleen werken was niet vol te houden. Arend en echtgenote Jannie, broer Tieme runnen nu als drietal het bedrijf als V.O.F.

  Opdrachtgevers zijn particulieren, aannemers en gemeenten.

  Bij kwaliteit gaan vakmanschap en toepassing van hoogwaardige producten hand-in-hand.

  Barkhuis houdt zich bezig met het verwerken van kunststof en bitumineuze dakbedekking. Er worden complete daken afgeleverd inclusief eventuele isolatie.

  Tegenwoordig werkt Barkhuis veel met kunststof. Hiervoor worden gebruikt EPDM resitrix, EcostarEPDM leien en dakpanelementen (metaal).

  Het leveringspakket omvat verder onder meer lichtkoepels en solatubes, waardoor woningen veel lichter, warmer en ruimer worden.

  Barkhuis zet weer een nieuwe stap: Zonnepanelen, het gaat om een nieuw systeem met nanotechnologie. Deze panelen hebben een dubbele levensduur en na 25 jaar bedraagt de capaciteit nog steeds 80% van toen ze geplaatst werden.

 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.