No Records Found

Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

Google Map Not Loaded

Sorry, unable to load Google Maps API.

Alle Bedrijven

 • Arend Barkhuis

  Na ruim 25 jaar had Arend Barkhuis (geb. in Westerbork) voor een baas gewerkt, toen hij in maart 2000 zijn eigen bedrijf startte aan de Ordel 8 te Norg. De gebroeders Barkhuis gingen in 1979 bij dakdekkersbedrijf Cekadak in Beilen aan de slag, een tiental jaren later stapten zij over naar een bedrijf in Assen. In 2000 maakte Arend de grote stap naar zelfstandigheid. Na een jaar alleen te werken, … Lees meer

 • BBAW – Bouwmanagement, Ontwerp en Engineering

  BBAW bouwmanagement is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1998, dat bedrijven, organisaties en particulieren adviseert en ondersteunt bij elk voorkomend onderdeel van een bouwproces. De korte communicatielijnen in ons bedrijf staan garant voor persoonlijke aandacht voor ieder project.

  Bouwen en verbouwen zonder ervaring kost vele hoofdbrekens en levert niet zelden frustraties op. Kosten lopen uit de hand, er wordt te laat opgeleverd, het pand blijkt niet te voldoen aan de

  Lees meer

 • Bezu Verhuur

  Bezu-verhuur richt zich op het verzorgen van evenementen – en bedrijfscatering. Daarnaast wil Bezu Verhuur zich profileren als een duurzaam bedrijf. Hier gaan wij ons het komend jaar actief mee bezig houden. Wij blijven hoge eisen stellen aan de kwaliteit en de verzorging van ons assortiment, zoals een ieder van ons gewend is.… Lees meer

 • Bouwbedrijf Boelens B.V.

  Bouwbedrijf Boelens is een aannemingsbedrijf waar kwaliteit de boventoon voert. Onze uitstekende dienstverlening, de persoonlijke aandacht voor elke klant en onze betrouwbare werkwijze zijn daarvoor het beste bewijs. Met een gemotiveerd en vakbekwaam team van tien medewerkers zijn we al meer dan tachtig  jaar een begrip in Norg en omgeving. Bouwbedrijf Boelens heeft daardoor veel ervaring in:

  • Nieuwbouw

  • Verbouw en renovatie

  • Reparatie en onderhoud

  • Restauratie

  Bij Bouwbedrijf Boelens werken wij met … Lees meer

 • Catering Te Plek

  Te Plek catering is expert op het gebied van cateren en heeft als motto: “lekker, super vers en net even anders”.

  Wij werken met uitsluitend hoogwaardige producten die wij met zorg verwerken. Alles wordt met verse ingrediënten in eigen keuken bereid. Naast de smaak hechten wij ook veel waarde aan de uitstraling. U kunt ervan uitgaan dat alles feestelijk wordt gepresenteerd.

  Wij spelen graag in op uw culinaire wensen, maar ook de aankleding … Lees meer

 • COOP-supermarkt Spithost

  Supermarkt COOP Spithost is gevestigd aan het Westeind in Norg en heeft alles in huis voor de dagelijkse boodschappen.

  Aantrekkelijke aanbiedingen en sterk in vers (brood, vlees en vleeswaren, aardappelen, groenten en fruit, delicatessen, kaas en zuivelproducten).

  Boodschappen bezorgservice.

  COOP&Spithost = Altijd dat beetje extra!… Lees meer

 • Dat Staat Communicatie

  willem-bakering-223x300Uitgever van de Norger Courant en mede-eigenaar van de website ditisnorg.nl.

  Dat Staat! Communicatie helpt bedrijven en organisaties om hun ideeën helder te formuleren en naar buiten te brengen. We adviseren, schrijven en herschrijven teksten die mede bepalend zijn voor succes. Daarnaast verzorgen we de fotografie en doen we tevens de vormgeving van kranten, advertenties en magazines.

  Of het nu gaat om een persbericht dat nog snel gemaakt moet worden, de … Lees meer

 • De Goudsbloem V.O.F.

  De Goudsbloem is een speciaalzaak in bloemen en planten. Ook voor een betaalbaar cadeau kunt u bij ons terecht.
  We geven workshops  passend bij het seizoen, eventueel ook op locatie is mogelijk
  Ook voor een bloemenabonnement  kunt u bij terecht. Wekelijks of tweewekelijks, alles is bespreekbaar.… Lees meer

 • De Norgerberg

  P1000213Met oog voor kwaliteit, comfort en milieu maar vooral ook voor u.  Met net even dat beetje extra dat u op de Norgerberg mag verwachten.
  Ideaal uitvalspunt voor de leukste dagtripjes en heerlijke fietstochten en wandelingen. Geen zin in gedoe… direct genieten van uw vakantie? Kom luxe kamperen in een van onze nieuwe huurcaravans of in een hooikiep, sfeervol rietgedekt vakantie huisje.

  Familiecamping de Norgerberg

  Kinderen die zich zichtbaar vermaken bij ons op … Lees meer

 • DiVers Personeelsdiensten

  Payroll & Detachering

  Arbeidsrecht

  Begeleiding

  Betrouwbare partner op het gebied van Personeelsdiensten

  Vanuit Sabanoord, accountants en adviseurs in Assen, Hoogeveen, Paterswolde en Roden, werd DiVerS Personeelsdiensten BV opgericht. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen en arbeidsrecht, zowel aan werkgevers- als werknemerszijde.

  “De basis van een goede arbeidsverhouding is het maken van duidelijke afspraken tussen werkgever en werknemer: wat wordt verwacht van de werknemer en wat van Lees meer

 • Dorenbos BV

  Garagebedrijf, tankstation en occasions.

  Professionele auto service. In het mooie plaatsje Norg worden zowel het autobedrijf als het tankstation gerund door Dorenbos B.V. In het kort de bedrijfsactiviteiten van Dorenbos op een rij: garagebedrijf, occasions, schadebedrijf, bergingsbedrijf, pompstation en wasstraat, taxibedrijf (zie apart profiel) touringcarbedrijf en verhuurbedrijf.

  De ondertekening van het koopcontract van het gebouw en de grond aan het Westeind op 3 juli 1957 door de heer Dorenbos was de

  Lees meer

 • Groenzorg Norg

  Groenzorg Norg is door Gerard Meijering opgericht in 2007 na een paar jaar onder de vleugels van Groencentrum Norg te hebben geopereerd. Het hoveniersbedrijf was toen nog eigendom van Gerard Meijering en zodoende was er ruim gelegenheid om te kijken of er voldoende markt was voor een zorgkwekerij. Groenzorg Norg is het eerste bedrijf in deze tak van sport dat zich aansloot bij de stichting zorgboerderijen Drenthe, inmiddels opgegaan in … Lees meer

 • Hair Wish

  Kapsalon Hair Wish
  De Kapsalon in Norg voor dames, heren en kinderen. Hairwish is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van uw kapsel. U kunt bij ons vrijblijvend advies krijgen over een nieuw model, metamorfose en wij zijn gespecialiseerd in haarkleuringen. Kapsalon Hairwish is de kleurspecialist van Drenthe!

  Anja Kuiper, haarkleurspecialist van Hairwish geeft u graag een uitgebreid advies over de mogelijkheden van … Lees meer

 • Hotel Norg

  Hotel Norg in het Drentse Norg ligt centraal in Noord Drenthe, tussen de steden Groningen, Assen en Drachten. Het hotel wordt gerund door Arjan en Mariëlle van Son. Hotel Norg is een prima uitvalsbasis dus om dagtrips te maken, voor een zakelijke overnachting of om te genieten van de prachtige natuur in de bosrijke omgeving. Al ruim 75 jaar neemt het hotel een prominente plaats in aan het Westeind, om … Lees meer

 • Hotel Restaurant Karsten B.V.

  Hotel Restaurant Karsten gelegen in het dorp Norg, in de driehoek Groningen – Friesland – Drenthe en beschikt over 21 kamers. Hotel Karsten ligt temidden van prachtige fiets- en wandelpaden.

  Na 5 jaar in Beaufort, te Luxemburg een seizoenshotel te hebben geleid besloten wij de stap te wagen en een eigen bedrijf in Nederland te kopen. Het hotel was zeer gedateerd maar op een prachtige plek gelegen.

  In betrekkelijk korte … Lees meer

 • Mijn Makelaar Noordenveld

  NVM Makelaar Jan Hut is met name werkzaam in de gemeente Noordenveld met als kerndorpen Norg, Peize en Roden. Jan Hut is sinds 2004 actief in dit gebied als makelaar en is er geboren en getogen. De Gemeente Noordenveld is voor mij bekend terrein. Sinds mei 2009 zijn we aangesloten bij franchise organisatie Mijn Makelaar. Mijn Makelaar is een landelijke kwaliteitsorganisatie die uitsluitend werkt met NVM-gecertificeerde én lokaal sterk betrokken makelaars.Jan
  Lees meer

 • MKB-Logic Online Administratie

  logo_retina

  In onze huidige economie is het belangrijker dan ooit om de juiste gereedschappen voor uw onderneming te hebben. De volledig vernieuwde Online Administratie van MKB-Logic levert een complete en betaalbare oplossing.  


  Financiele BoekhoudingOrderverwerkingFacturatieInkoopVoorraadbeheerProject en urenregistratieRelatiebeheer (CRM)Personeelmanagement (HRM). 

  screenshots

  Voordelen van MKB-Logic Online Administratie:

  • Geen boekhoudkennis nodig
  • Altijd en overal beschikbaar via internet
  • Geen
  Lees meer

 • Naaiatelier Grietje

  Vanaf de Pompstraat 22A in Norg (Drenthe) verrichten wij dagelijks alle voorkomende herstel- en verstelwerkzaamheden aan kleding, gordijnen, kussens, enz.

  Naast deze werkzaamheden maken wij ook kleding op maat, zoals bruidskleding, kinderkleding en natuurlijk ook kleding voor volwassenen. Ook het maken van gordijnen, kussens voor campers, boten, enz. behoren tot de mogelijkheden.

  Wanneer u het even niet meer ziet zitten bij een groot project kan Naaiatelier Grietje ook hulp en ondersteuning … Lees meer

 • Restaurant – pannenkoekenhuis – cafetaria De Baander Norg

  ‘De Baander’ in Norg is het juiste adres voor u als het gaat om pannenkoeken, poffertjes en plate’s. Wij serveren verschillende soorten pannenkoeken, maar u kunt ook uw eigen pannenkoek samenstellen. De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken en dat geldt ook voor onze ‘ouderwetse’ poffertjes die net als de pannenkoeken met roomboter worden bereidt. Kinderen kunnen spelen in het kinderhoekje en mogen na het eten een presentje uitzoeken.

  Naast ons pannenkoekenhuis en restaurant … Lees meer

 • Ries ICT

  RIES Computer Reparatie

  RIES Computer Reparatie is gespecialiseerd in de reparatie van computers en laptops.  De computer is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas ook de ergernissen die regelmatig hiermee gepaard gaan? Uw computer start steeds langzamer op of CD’s  branden duurt steeds langer? Wij houden ons dagelijks bezig met het verhelpen van uiteenlopende ICT vraagstukken. Dus geen vraag is voor ons gek of te moeilijk. … Lees meer

 • Schildersbedrijf Sikkens

  Sikkens introduceert het GarantPlan. Al het onderhoud van uw schilderwerk gegarandeerd in makkelijke kleine termijnbedragen!

  TIENJARENPROGNOSE:

  Het SikkensGarantPlan biedt u naast een complete schildersbeurt ook het bijwerken aan. Binnen tien jaar wordt uw woning twee maal volledig geshcilderd en twee maal bijgewerkt.

  U verzekert zich van het noodzakelijk onderhoud voor een gustig laag maandtarief door vakkundige schilders.

  VOORDELEN:

  • U hoeft zich voor een lange periode geen zorgen te maken over
  Lees meer

 • Sikkens Colors@Home

  Een bron van inspiratie, in het centrum van Norg vindt u onze winkel achter de kerk. Wij bieden u een ruim assortiment voor de complete inrichting van uw woning en zijn in combinatie met de verkoop van verf een uniek concept in Norg. Wij werken op een vrijblijvende manier offertes uit en de adviezen zijn altijd gratis.
  U kunt hierbij denken aan een eerste adviesgesprek in de winkel, mochten we er dan niet uitkomen … Lees meer

 • Slagerij Huisman

  De Zaak vol Smaak staat synoniem voor lekker. Alles wat wij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Wij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Zaak vol Smaak het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd … Lees meer

 • Stellingwerf Tweewielers

  ALTIJD een fiets in topconditie? Bike Totaal Stellingwerf Tweewielers  helpt u graag op weg

  Onderhoudspakket tot € 210,- bij elke fiets

  Als u bij Bike Totaal een fiets koopt, krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort met een tegoed  voor Service & Onderhoud. Dit tegoed kan oplopen tot  € 210,-! U wordt automatisch uitgenodigd  voor de onderhoudsbeurten en kunt dan direct online een afspraak inplannen in onze professionele. Zo houdt Bike Totaal uw fiets

  Lees meer

 • Tafel20

  In restaurant Tafel 20 in Norg kun je goed, eerlijk & betaalbaar uit eten! Onze ambiance is knus, smaakvol en in een ongedwongen sfeer. Eigenlijk zoals je die bij goede vrienden thuis ervaart. Bij Tafel 20 geniet je van elkaars gezelschap en van goed eten en drinken.

  Het diner bij Tafel 20 is net anders dan anders.
  Wij hebben voor u een concept bedacht waardoor u een heerlijke avond uit bent.

  Lees meer

 • Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs

  Als onderdeel van de Thoma Groep zijn we één van de grootste adviseurs op het gebied van verzekeren, hypotheken en pensioenen van het land. Wij behartigen de financiële- en verzekeringsbelangen van duizenden particuliere en bedrijfsmatige relaties. Van ZZP-ers tot beursgenoteerde multinationals.


  Uw belang

  Graag laten we u nader kennismaken met ons, al meer dan 50 jaar actief in de financiële dienstverlening. Continuïteit van uw organisatie staat voorop. Samen met u … Lees meer

 • Van Riesen installatietechniek

  Van Riesen is de duurzame installateur voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw! Voor alle duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen bent u aan het juiste adres. Van Riesen installeert, adviseert en ondersteunt u op alle mogelijke punten!

  Omdat de prijs van elektriciteit afhankelijk is van de olieprijs, zijn de kosten voor elektriciteit de afgelopen decennia bijna verdubbeld. Reden voor Van Riesen uit Norg om zich meer te gaan richten … Lees meer

 • Vishandel Pieter Woltjer

  Vishandel Pieter Woltjer
  Vishandel Pieter Woltjer is een bedrijf dat sinds 1991 bestaat. Dit bedrijf is opgericht door Pieter Woltjer, een visboer in hart en nieren en tevens iemand die zijn vak verstaat daar hij terug kan kijken op een carrière van meer dan 30 jaar. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid wat inhoudt dat we inmiddels met een heel team enthousiaste medewerkers voor U klaar staan. Wij
  Lees meer

 • Wereldwinkel Norg

  Wereldwinkels zijn inspirerende cadeauwinkels met originele producten uit verschillende culturen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat de producten zijn geproduceerd en verhandeld met respect voor mens en milieu. Wereldwinkels steunen met hun handel de producenten bij het opbouwen van een behoorlijk bestaan.
  Wat vind je in de Wereldwinkel?
  Naast allerlei lekkere levensmiddelen verkopen wij  o.a.:
  – speelgoed uit Sri Lanka
  – zilveren sieraden uit Nepal
  – houtsnijwerk uit Indonesië en
  Lees meer

 • Woonzorgcentrum De Wiekslag

  Wonen in De Wiekslag

  Verzorgd wonen

  In de Wiekslag woont u comfortabel in een gezellige en vertrouwde omgeving. De appartementen hebben een oppervlakte van 27 m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken en open slaapkamer en een badkamer. De woningen zijn op de begane grond en eerste etage en goed toegankelijk.
  U huurt een appartement van Dignis en kunt gebruik maken van alle voorzieningen. Als er zorg nodig is,

  Lees meer