Bakkerij Van Esch houdt excursie: ”Naar de oorsprong van ons Speltbrood”

 
Op dspelt streetrace 018onderdagavond 15 juni van 18.30 tot 20.30 uur naar de biologische boerderij ‘Landgoud’ van Ale Havenga in Kloosterburen. En aansluitend… naar de biologisch bakkerij in Tolbert Aanmelden bij Bakkerij van Esch (zie onder, of in een van de winkels). Vervoer op eigen gelegenheid.
 
De bakker gaat samen met zijn klanten op zoek naar de oorsprong van het biologische speltbrood. Consumenten worden steeds kritischer en hebben terecht veel vragen over hun voedsel. Omdat BioBakker Van Esch nauw samenwerkt met landbouwers en een molenaar met passie voor hun vak is het mogelijk om het spoor van eindproduct tot grondstoffen helemaal terug te volgen.
 
biobakker van esch logo bruine achtergrondAchter ons biologische brood, zit een heel verhaal van oude vergeten granen. Landbouwer Ale Havenga vertelt er graag en boeiend over. Op het programma van deze excursie staat naast een lezing van Ale Havenga, ook een presentatie over de biologische bakkerij in Tolbert, een rondleiding over de boerderij van Landgoud en een heerlijke biologische broodmaaltijd. Na afloop kunnen de deelnemers bovendien een kijkje komen nemen in de biologische broodbakkerij van Van Esch in Tolbert. De excursie kost 15 euro. Klanten kunnen echter ook sparen voor gratis deelname. Bij aankoop van elk biologisch brood, ontvangen zij een stempel. Zes stempels is voldoende om gratis mee te gaan.
 
De biologische broden worden verkocht in Tolbert en bij de alle winkels van bakkerij Van Esch. Tijdens streekmarkten, zoals Ommelander markt in Groningen, Verhildersum, Ewsum en Nienoord/Leek. In Groningen bij Fluitekruid (Winsum), Gezondheidswinkel Nuver, EkoPlaza (Nw Ebbingestraat) en Erikaas op de Vismarkt. Bovendien zijn de broden te bestellen bij de webwinkels van De Ekonoom en BeterBio
Informatie: info@bakkerijvanesch.nl
Bakkerij Van Esch
Info tel: 0594-631260

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *