Anniek trots op tiende plek bij NK Bloemschikken

Nu de rust is wedergekeerd en de dagelijkse zaken rondom haar winkel Bloem & Cadeau Boutique Anniek in Norg weer de overhand nemen, blikt Anniek Siegers trots terug op het NK Bloemschikken. “Tijdens de voorbereidingen van alle wedstrijden is altijd de gehele familie in touw om mij te helpen met de ondergronden en onderdelen van de werkstukken”, vertelt Anniek blij.

Vorige week reed de bloemiste met een afgeladen bus vol ‘kunstwerken’ richting Veenendaal om deel te nemen aan de finale van het NK Bloemschikken. Tijdens de voorronden bleek al dat het niveau erg hoog lag, en dus de finalisten waren stuk voor stuk toppers. Op de dinsdag (de eerste dag) moest er een hangend object, een boeket en een constructief werkstuk worden gemaakt. Deze dag was voor Anniek erg spannend, ze was niet echt geheel tevreden over de resultaten. Dus moest ze maar zien wat dag twee haar zou brengen.Tijdens deze dag moesten er een autostuk en een bloemenkraag worden gemaakt. Deze bloemenkraag moest ook daadwerkelijk geshowd worden door een model, dit model moest Anniek zelf ook regelen.

Na een door de VBW goed georganiseerd kampioenschap kwam rond 22.00 uur de uitslag van de jury en bleek dat Anniek met een 10e plaats weer richting Norg mocht vertrekken. Er was veel media aandacht voor het evenement, zo gaf Anniek interviews aan RTV Utrecht, RTV Drenthe en Max, kortom het was weer een hele ervaring om twee dagen de strijd aan te gaan met de beste bloemisten van Nederland

Anniek: “Ik wil dan ook iedereen bedanken die het mogelijk hebben gemaakt en wederom een bijdrage hebben geleverd aan mijn tiende plaats op het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst.”
(Lassen van het frame: Chiel Wichink-Kruit, Model: Manon Broersma, Visagie en Haar: Marleen Meijer )

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *