Alom positieve geluiden bij deelnemers Feest4Daagse

img_3729img_3738De vele activiteiten voor de kinderen, de verrassende routes en de sfeervolle ambiance zorgen ervoor dat er alom tevredenheid is bij de deelnemers aan de Fiets4Daagse vanuit startplaats Norg. Vandaag een grauwe dag, maar wel een lekker temperatuurtje. De route voerde onder meer naar de molen van Rodenrwolde, Havezate Mensinge en de ydillisch gelegen ijsbaan van de RAS-dorpen Roderesch, Alteveer en Steenbergen. Eenmaal terugĀ in Norg was er gezelligheid en vertier aan het Oosteind.


img_3739img_3718Op de tweede dag melden zich zo’n kleine 1300 inschrijvers, wat betekent dat het aantal deelnemers van vorige jaren wordt overtroffen. Dat is mooi voor de organisatoren die alles uit de kast hebben gehaald om er een mooi aansprekend evenement van te maken, waarbij Norg weer even goed op de kaart wordt gezet.

img_3750
img_3732Een meneer uit de stad Groningen doet al vele jaren mee vanuit startplaats Norg. “Heel veel fietspaden, maar ook mooie landelijke weggetjes, Het is elk jaar genieten”, zegt hij genietend van de levendigheid bij de RAS-ijsbaan.
Ook een deelnemer uit de Norger regio steekt zijn positieve ervaringen niet onder stoelen of banken. “In mijn jeugdjaren heb ik wel eens meegedaan, maar nu fiets ik met een vriend twee dagen mee en het bevalt hartstikke goed. Je denkt dat je alle weggetjes in de omgeving kent, maar ik heb alleen vandaag al een paar nieuwe leuke fietsroutes ontdekt. Erg mooi en ook heel goed georganiseeerd allemaal. Ben benieuwd naar de dag van morgen.”

img_3746img_3733

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *