AFTRAPAVOND JONGEREN 30 MAART IN NORG GEANNULEERD

De tweede aftrapavond voor jongeren die de gemeente Noordenveld gepland had op 30 maart in de Brinkhof in Norg gaat helaas wegens gebrek aan belangstelling niet door. De avond was bedoeld om jongeren in de leeftijd van 15 – 23 jaar te polsen of ze mee willen praten over zaken die zij belangrijk vinden in de gemeente. Om er een gezellige avond van te maken zou naast een DJ en presentator het duo Supergaande optreden.

Jongeren nog steeds uitgenodigd om mee te denken

Gemeente Noordenveld wil nog steeds graag horen van de jongeren wat zij belangrijk vinden. Jongeren die alsnog graag mee willen denken/praten over zaken die zij belangrijk vinden en waar de gemeente iets mee zou moeten doen, kunnen dit alsnog laten weten via: 

Aftrapavond in Roden heeft doel bereikt

De eerste aftrapavond die georganiseerd werd op 23 maart in Roden ging wel door. Naar aanleiding van deze avond hebben reeds 9 jongeren zich aangemeld om mee te denken met de gemeente. Dit is al een mooi eerste resultaat maar uiteraard hoopt de gemeente Noordenveld op nog meer aanmeldingen. Samen met de jongeren wordt nu gekeken hoe de samenwerking verder kan worden vormgegeven.

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *